Danae Yacht

Egernvej 67, Strandhuse - 6000 Kolding - Denmark

Tlf. +45 75505233  Fax +45 75505480 Mobil +45 23459777

Email: per@danae-yacht.dk


 

Om Danae Yacht

 

Forside

 

Om Danae Yacht

 

Presse

 

Kontakt os

 

 

 

 

Danae Yacht blev etableret i 1988 af bådmægler Mogens Andersen, og pr. 1. september 2005 blev virksomheden overdraget til Per Jørgensen.

 

Siden starten i 1988 har Danae Yacht i stigende grad specialiseret sig indenfor formidling at bedre brugte luksus lystfartøjer – såvel motorbåde som sejlbåde og motorsejlere – og i dag opererer virksomheden ligeledes overalt i Europa.

 

Danae Yacht har opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere i Sverige, Finland, Tyskland, Frankrig og UK, og har således et indgående kendskab til det europæiske bådmarked. Således vil vi ofte være i stand til at fremskaffe netop den mest interessante båd på markedet i henhold til køberens krav, ønsker og specifikationer. Ligeledes vil vi ofte kunne afsætte vore salgsemner udenfor markedet i Danmark.

 

Det har altid været Danae Yachts målsætning at formidle vore kunder en troværdig, ærlig og professionel arbejdsindsats til en konkurrencedygtig pris. Derfor er det naturligvis med stor gensyns glæde, når vi ser vore kunder gentagne gange vælger Danae Yacht i forbindelse med køb eller salg af deres båd.  

  

Går du / I med tanker om at sælge eller anskaffe en båd, er Danae Yacht derfor det bedste og sikreste valg, og vi gælder os til at høre nærmere omkring dine ønsker.

  

Med venlig hilsen

 

Per Jørgensen

 


 

Mere end 25 år med køb og salg af lystfartøjer
Samarbejdspartnere i Nordtyskland, Finland, England og Frankrig!